Favourite pics from Dublin

Cu toate ca rasfoisem ghidul despre Dublin, acest orasel din Irlanda m-a surprins in cel mai placut mod. Trecand cu vederea frigul, ploaia, norii, zilele cu foarte putine raze de soare, Dublin este un oras plin de farmec. Uneori parca ma simteam intr-un decor din Game of Thrones :).

La fiecare pas era cate un pub plin de oameni veseli. Ce-i drept, acest lucru se poate datora si Guinness-ului :)). Iar strazile erau pline de oameni care mai de care mai costumati pentru St. Patrick. Verde, mult verde!

Nu am intrat in multe obiective turistice. Am preferat sa ne plimbam pe stradute, sa simtim “pulsul” orasului, sa ne pierdem in multime, sa vedem cum traiesc the Dubliners.457Si da, ca orice iubitori de cafea, am intrat si la Starbucks si ia uite cu ce mesaj ne-au intampinat. Insa cel mai dragut a fost din partea unei persoane sa ne cedeza masa sa deoarece isi terminase cafeau si cred ca pe fetele noastre se vedea dezamagirea ca nici in a-nu-stiu-cata cafenea nu gasim o masa.

470Minunat loc! Pare rupt dintr-un vis frumos!474Quite British 🙂

506 IMG_7230Si cum nu se putea sa ratam, am fost si in Hard Rock unde anumite lucruri erau cu susul in jos. Oricum, dupa mai multe beri, probabil totul ti s-ar fi parut cu susul in jos.

IMG_7269O casuta intr-un parc 🙂
IMG_7349

La Insomnia am baut o cafea care avea un gust diferit fata de cafeaua obisnuita. Era mai tare dar si mai aspra. IMG_7480 IMG_7521Dublin Malahide CastleDublinul merita vizitat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s