Se apropie vacanta

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu nu ma mai pot concentra la munca. Simt ca am epuizat toata energia pe care o aveam acumulata de la ultima vacanta in Dublin.

Anul acesta, spre deosebire de ceilalti ani, am ales sa ne luam vacanta de vara in august si sa mergem undeva la mare. Pana acum plecam in vacanta prin mai sau iunie, insa niciodata in perioada iulie-august cand majoritatea persoanelor isi iau concediu. Si de obicei vizitam o capitala din Europa care nu era aproape de nicio mare sau ocean. Asa ca anul acesta am hotarat sa ne alaturam si noi multimii care isi ia concediu in august si sa plecam undeva la mare.

Zis si facut! Doar ca din iunie tanjim la aceasta vacanta, iar acum cand mai este doar o saptamana, zilele parca trec foarte greu, lucrurile se intampla in reluare, timpul se dilata. Cu aceste senzatii in suflet, ascultam radio si iata ce melodie era in playlist:

Si bineinteles ca dorul de vacanta si de umblat aiurea pe strazi necunoscute s-a intetit. Da, vreau vacanta, vreau sa accelerez timpul, sa-i zambesc frumos si sa ma lase sa sar peste aceasta saptamana astfel inca sa ma trezesc pe plaja :). O, si ce frumos va fi! Soare, mare, briza, rasarit de soare, plimbari pe stradute inguste…

Nice France 2 Nice France

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s