Calatorind prin tara

on

 

Vara aceasta ne-am plimbat destul de mult si una dintre destinatiile alese a fost Tara Hategului. Peisajele superbe, mancarea foarte buna si oamenii primitori ne-au facut sa ne simtim minunat si sa nu vrem sa ne mai intoarcem in Bucuresti.

on the roadMicul (sau marele) nostru dejun din fiecare dimineata :). Gazdele noastre ne-au pregatit cea mai delicioasa omleta cu oua de la gainusele din curte, cu carnati de casa si cu patrunjel verde cules din gradina de langa rau. Si ceapa… De vis! Abia asteptam sa ne trezim si sa ne infruptam din bunatati 🙂
breakfastDar cum calatorului ii sta bine cu drumul, ne-am si plimbat prin imprejurimi iar primul obiectiv vizitat a fost Castelul Corvinestilor din Hunedoara. Acesta a fost cetatea medievala a Hunedoarei si reprezinta unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura gotica din Romania. Noua ne-a placut mult acest castel si vi-l recomand cu mare drag :).

Castelul Corvinestilor Castelul Corvinestilor Castelul Corvinestilor

Si bineinteles in momentele de liniste mi-am tras sufletul citand cateva pasaje din Marele Gatsby. Unfortunate destiny he had!The Great Gatsby

Cam asa arata curtea din spate a casei unde am poposit pentru trei zile :). Daca stingeam toate luminile vedeam multimea de stele de pe cer. evening in the gardenUf, ce-as mai pleca intr-o mini-vacanta? Voua nu va e dor de o mica iesire?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s