About mlenyc

 

Candva, prin scoala generala am intrat intr-un net-cafe din orasul unde stateam atunci si, impreuna cu doua prietene, mi-am facut prima adresa de mail. Una dintre prietene isi facuse deja si stia care sunt pasii ce trebuie urmati. Unul dintre pasii era sa ii dau un nume respectivei adrese de mail. Chiar daca am crezut ca este foarte simplu, de fapt nu era deoarece adresele pe care le-asi fi format folosind numele si prenumele meu erau deja luate. Asadar, din mai multe combinatii, a iesit mlenyc. Multora le este foarte greu sa pronunte sau chiar sa scrie mlenyc, dar pe mine ma defineste numele ales.

De ce v-am povestit lucrurile aceastea? Pentru ca, inainte sa incep sa scriu pe un blog al meu, trebuia sa-i gasesc un nume. Un nume care sa il defineasca intru totul. Dimineti la rand ma gandeam ce s-ar potrivi mai bine: Bitsandparts, Snapshotoflife, Here and there, Oameni si locuri, etc. insa niciunul din aceste nume nu ma convingea ca este cel potrivit pentru ceea ce vreau sa scriu pe acest blog.

Asa ca am mai lasat timpul sa treaca, pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca mlenyc este cel mai potrivit nume pentruĀ blogul meu.

Si astfel incepe povestea… despre simtiri, trairi, intamplari, pareri, discutii, vise, dezamagiri, locuri, oameni, jocuri, prieteni…

logo mlenyc

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s